Χαλκιδικη Φωτια - Φωτιά στη Χαλκιδική: Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής στη Σιθωνία : Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.

Χαλκιδικη Φωτια - Φωτιά στη Χαλκιδική: Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής στη Σιθωνία : Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Για μακροχρόνιες μισθώσεις βίλλες, κατοικίες, εξοχικά χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.

Χαλκιδική: Φωτιά σε χωράφι με ξύλα κι ξερά χόρτα στο Λάκκωμα
Χαλκιδική: Φωτιά σε χωράφι με ξύλα κι ξερά χόρτα στο Λάκκωμα from www.voria.gr
Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Για μακροχρόνιες μισθώσεις βίλλες, κατοικίες, εξοχικά χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση από τη φωτιά στο εσωτερικό του σκάφους.

Your browser does not support the audio element.

Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Για μακροχρόνιες μισθώσεις βίλλες, κατοικίες, εξοχικά χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής, την κυριακή 11 ιουλίου 2021. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση από τη φωτιά στο εσωτερικό του σκάφους. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής, την κυριακή 11 ιουλίου 2021. Your browser does not support the audio element. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΟ ...
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΟ ... from www.makeleio.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή της σιθωνίας, στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου. Φωτιά σε σκάφος στη σιθωνία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας λιμενικός).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση. Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην αχαΐα: Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Φωτιά Χαλκιδική: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Σιθωνία
Φωτιά Χαλκιδική: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Σιθωνία from www.pagenews.gr
Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Your browser does not support the audio element. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή της σιθωνίας, στη χαλκιδική. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική. Για την κατάσβεση της φωτιάς.